Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netHírek

Uladzimir Nyakljajeu- Kandúr a zsákban

  2010-ben Nyakljajeu ellenzéki elnökjelöltként indult a belorusz elnökválasztáson, amelyet utcai tiltakozások, majd a hatalom megtorlása követett. Perbe fogták, Uladzimir Nyakljajeu jelenleg sem hagyhatja el országa fővárosát, Minszket. http://www.copywatchesinuk.co.uk/                     Kedves Barátunk! Az Ab Ovo Kiadó munkatársai szeretettel várnak téged (titeket, önt, önöket) Uladzimir Nyakljajeu Kandúr a zsákban című könyvének bemutatójára

Bíró Eszter: Állati Zenés ABC

    Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig musical- és filmfőszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló képeskönyvet és lemezt, illetve színpadi produkciót készített, Állati Zenés ABC címmel. http://www.qualityreplica.co.uk/

Opera est a Klub Galériában

  Bartók Béla: A Kékszakállú Herceg vára   Opera egy felvonásban  

Kacat király a lim-lomok földjén

Kamondy Imre, a Cabaret Medrano zenekar énekese és szövegírója abszurd, humoros mesében fogalmazta meg felfogását az életről, a művészetről, a szabadságról. Rontó Lili grafikusművész fanyar humorú, groteszk rajzai hasonló látásmódról árulkodnak.

Kihagyhatatlan programok a szomszédos Nyíregyházán

  Balázs Attila: Mi vagyunk azok   2012. 05. 19. / 06. 09.   Megnyitó: 2012. 05. 18. 16:00   Kurátor: Gál Georgina   Balázs Attila az Országos Sajtófotó Pályázat többszörös díjazottja: 1993-ban első helyezett volt sport kategóriában, 1995-ben a legjobb egyedi hírkép győztese, 1996-ban ismét sport kategóriában második helyezett volt. 

Unicredit kiállításmegnyitó

M  E  G  H  Í  V  Ó Tisztelettel meghívom  az UniCredit Bank képzőművészeti kiállításának ünnepélyes megnyitójára és az ezzel egybekötött sajtótájékoztatónkra.   Az egybegyűlteket a Kieselbach Galéria részéről Einspach Gábor köszönti és beszél a műgyűjtés szerepéről.

Felhívás lájkra 2.

Felhívjuk nagyra becsült látogatóink figyelmét, hogy aki megtiszteli oldalunkat egy lájkkal, azt családjával együtt befizetjük egy felejthetetlen újlipótvárosi hosszú hétvégére, munkahelyén haladéktalanul előléptetjük, élettársát kívánság szerint lekoptatjuk / rábeszéljük egy édeshármasra, és még egy öltáncra is befizetjük. Örökifjú felhasználóink kedvéért elmondjuk, hogy lájkolni a főoldal jobb felső sarkában lehet. a szerk.

Felhívás lájkra 1.

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy aki nem méltóztatik lájkolni oldalunkat, azt családjától elszakítjuk, munkahelyén ellehetetlenítjük, élettársát elcsábítjuk, és végül mazsolával megetetjük. Idősebb felhasználóink kedvéért elmondjuk, hogy lájkolni a főoldal jobb felső sarkában lehet. a szerk.

XXII. Életmódnap a Szent István parkban

Május 21-én, szombaton XII. Életmódnap a Szent István parkban. Egészségtudatos életmódra ösztönző családi rendezvény: véradás, szűrővizsgálatok, pszichológiai, életvezetési, párkapcsolati, szexuális, grafológiai, dietetikai, dohányzásról való leszoktató, védőnői szolgálat által nyújtott egészségügyi tanácsadások, frissítő masszázs, reformkészítmények és különleges teák kóstolója. 

Külföldi tudósítókat keresünk

Az ujlipot.net külföldi tudósítót keres erzsébetvárosi, vízivárosi, újpesti és városmajori állomáshelyeire.

Újlipótvárosi Kulturális Alap - Szépirodalmi Szakmai Kollégium pályázat

A kollégium 2 alkotói támogatást szándékozik kiadni 10 hónapos időtartamra írók számára. A kollégium nem kíván önrészt és nevezési díjat előírni. A támogatás forrása titkos. Alkotói vissza nem térítendő támogatás Altéma kódszáma: 1136 A kollégium 2 alkotói támogatást szándékozik kiadni 10 hónapos időtartamra írók számára. A támogatás összege havi 1.000.000 forint.

ElsőElőző [11][12][13]