Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netKülföldi tudósítások

Angyalföldi jenkik

Van több olyan sport is, mely nálunk, európaiaknál - még közelebbről a magyaroknál - nem túl népszerű. Az amerikai foci, a lacrosse vagy éppen a baseball inkább a tengerentúlon rajonganak. És - meglehet - Angyalföldön.

Kutyafája

Köszönnek az emberek. Korábban nem tették. Igaz, korábban nem itt éltem. Most is csak lakom, élni később fogok.

Re: Csillagok

Péntek éjszaka csillaglesre mentünk, mert azt mondták nekünk, hogy hullócsillagok özöne várható, volna állítólag egy meteorraj, amely a Föld felé kerülve minden évben az esztendő ugyanazon időszakában hullik el látványosan.

Üdv a klubban

Beültünk a Mini-Majába. Mindig akartam egy novellát írni, ami úgy kezdődik, mint az a bizonyos Örkény: „Beültek az Apostolokba”. Nekünk azonban csak a Mini-Maja jutott, ahol viszont, irodalom ide vagy oda, a környékbeliek szerint istenien főznek.

Erzsébetváros is calling

'84-ben születtem egy apró szatmári faluban, Penyigén. Empirikus módszerrel bizonyosodtam meg arról, mi minden nem akarok lenni az életben: fuvolista, pultoslány, bolti eladó és biológus, például. Ezek persze mind pótcselekvések voltak, hogy ne kelljen írásból élnem, de a sok tanulástól legalább olyan sokoldalú lettem, hogy az már szinte gömb.

ElsőElőző [4][5][6]