Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netGerlóczy Marci rovata 

Fotók Bächer Ivánról

A Bächer Ivánról készült fotókat Gerlóczy Márton magángyűjteményéből válogattuk, aki ezúton kíván jobbulást a lábadozó közírónak.   http://www.tagbo.co.uk/ http://www.dolcea.co.uk/  

László Zoltán emlékére

Jövök Budáról. Már megint jövök Budáról - gondolja Zoltán. Budán kezdek és Budán végzek. Vagy Pesten kezdek és Pesten végzek. A budaiak a pesti életemet nem ismerik, a Pestiek meg a budait. Két Zoltán vagyok, ezért beszélek annyit magamban, igaz? Mi is volt? Fél egy volt mire bezártunk, fél kettőkor értünk haza, leültünk a fotelbe, megittuk a három Heinekent. 

Kálid Artúr elszabadul

Megboldogult tinédzserkorom jelentős részét töltöttem - tíz órai kezdettel - budapesti mozikban, a Metróban, az Átriumban, a Corvinban, vagy a Dunában. Az iskolákban ahonnan lógtam, többnyire angolt tanultam, de nem emiatt utáltam a szinkronizált filmeket. A koreai filmeket koreai nyelven szeretem nézni, a finn filmeket meg finn nyelven, a megörökített pillanatot szeretem nézni, az útószinkront pedig azonnal kifülelem.

Egy Aldiban megalázott férfi története

Átlagos szombat délelőtt volt, mikor a férfit leküldte a felesége az Aldiba. Az asszony felírt egy cetlire mindent: tej, porcukor, tojás, satöbbi, és a férfi ment. Korábban nem járt még a férfi az Aldiban, izgult is nagyon, mikor az épület sarkára ért.

A bolgárok a FIFA ellen

Volen Siderov, az ATAKA elnökének nyílt levele a bolgár néphez. Patrick Mtiliga megbüntette a bolgárokat! - Javaslatom a szurkolói társadalomnak.  

Veszélyben a magyar agya

  Anita Zalaegerszegről ismerősnek jelöl. Megnézem a profilját. Mosolygós huszonéves, aki szereti a természetet, a képeken fákat ölel át, és vízparton fekszik a napfényben. Szereti a Quimby és a Kiscsillag zenekarokat, Weöres Sándort és Rüdiger Dahlkét. Puzsér Róbertet, és az Ataru Taiko ütőegyüttest. A Nyugat- Magyarországi Egyetemen tanult.

Kispest-Vasas

Gerlóczy Marci jelenti a Bozsik Stadionból A véletlen úgy hozta, hogy ismerek egy Kispest-drukkert. A véletlen hozta így, nem egy véletlen. Mert vannak a véletlenek és van a véletlen. A véletlen hoz valamit, egy véletlen folytán pedig történik valami. Ez pedig elgondolkodtató.

Étlap

Kedves Vendégek! Most, hogy rügyeznek a fák és nyílnak az étlapok, az emlékek is a szokottabbnál erősebben törnek reám. Szerencsésnek mondhatom magam. Előző életeimben is sok tavaszt megéltem s ezeken a kalandos és csodás utakon a szerelem mindvégig velem tartott. Még ha nem is volt minden fenékig tejfel.

Hajrá Vasas!

Gerlóczy Marci tudósít a Fáy utcából Ideje Éva Vermutot önteni a pohárba. Ideje eldönteni, hogy hol is állunk. Hogy melyik oldalon. Ideje megbékélni azzal, hogy nincs foci, és megpróbálni szeretni azt, amink van a foci helyett. Tessék végre férfiként viselkedni, Lajos.

Lakógyűlés - Másnaposság 1.

Odalent az alvégen jó volt a májas hurka. Semmi más, csak a májas hurka. Kisméretű volt. Puha és szaftos. Fél foggal éhes fél fogra elég. Három lépésre volt az aprócska hentesüzlet az ajtómtól.

9, 8, 7, 0

Azért használok kerékpárt, mert nem szeretek sportolni. Mert lusta vagyok. Egy széken ülök, ami gurul. Így biciklizem én. Ha egy biciklista szembejön velem az utcán és rámmosolyog, azt mondom: hülye biciklisták. Idióták!

ElsőElőző [1][2][3][4] KövetkezőUtolsó