Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netGerlóczy Marci rovata 

Fotók Bächer Ivánról

A Bächer Ivánról készült fotókat Gerlóczy Márton magángyűjteményéből válogattuk, aki ezúton kíván jobbulást a lábadozó közírónak.   http://www.tagbo.co.uk/ http://www.dolcea.co.uk/  

László Zoltán emlékére

Jövök Budáról. Már megint jövök Budáról - gondolja Zoltán. Budán kezdek és Budán végzek. Vagy Pesten kezdek és Pesten végzek. A budaiak a pesti életemet nem ismerik, a Pestiek meg a budait. Két Zoltán vagyok, ezért beszélek annyit magamban, igaz? Mi is volt? Fél egy volt mire bezártunk, fél kettőkor értünk haza, leültünk a fotelbe, megittuk a három Heinekent. 

Kálid Artúr elszabadul

Megboldogult tinédzserkorom jelentős részét töltöttem - tíz órai kezdettel - budapesti mozikban, a Metróban, az Átriumban, a Corvinban, vagy a Dunában. Az iskolákban ahonnan lógtam, többnyire angolt tanultam, de nem emiatt utáltam a szinkronizált filmeket. A koreai filmeket koreai nyelven szeretem nézni, a finn filmeket meg finn nyelven, a megörökített pillanatot szeretem nézni, az útószinkront pedig azonnal kifülelem.

Egy Aldiban megalázott férfi története

Átlagos szombat délelőtt volt, mikor a férfit leküldte a felesége az Aldiba. Az asszony felírt egy cetlire mindent: tej, porcukor, tojás, satöbbi, és a férfi ment. Korábban nem járt még a férfi az Aldiban, izgult is nagyon, mikor az épület sarkára ért.

A bolgárok a FIFA ellen

Volen Siderov, az ATAKA elnökének nyílt levele a bolgár néphez. Patrick Mtiliga megbüntette a bolgárokat! - Javaslatom a szurkolói társadalomnak.  

Veszélyben a magyar agya

  Anita Zalaegerszegről ismerősnek jelöl. Megnézem a profilját. Mosolygós huszonéves, aki szereti a természetet, a képeken fákat ölel át, és vízparton fekszik a napfényben. Szereti a Quimby és a Kiscsillag zenekarokat, Weöres Sándort és Rüdiger Dahlkét. Puzsér Róbertet, és az Ataru Taiko ütőegyüttest. A Nyugat- Magyarországi Egyetemen tanult.

Nagyszünet

A tüntetésszezon kezdetéről   Izgalmas időket él a fővárosi értelmiségi. Lent ül a facebook partján egy ristrettóval a kezében, és a dél felé repülő odaégett galambok vonulását figyeli. Itt van az ősz, vonulnak a sült galambok. A munkájából eltanácsolt, vagy nyugdíjazott, vagy az átmenetinek hitt vészkorszak idejére visszavonult és tartalékaiból élő fővárosi értelmiségi olvasgat és megosztogat és posztolgat és lájkolgat és elégedett. http://www.watchesetc.co.uk/

Tabu

  Kedves szülők!   Van nekem egy öcsém. Van nekem bátyám és nővérem és húgom is, de ők korombeliek, ellentétben az öcsémmel, aki tizenhat éves. Emiatt én az öcsémet nem irigylem, nincs is annál rosszabb, mint tizenhat évesnek lenni, amivel természetesen még nincs tisztában. Más voltam én tizenhat évesen, más volt a világ is, és mivel van nekem egy öcsém, így már azt is tudom, hogy más a mai tizenhat évesek világa is. http://www.replicaonlineuk.co.uk/

Rontásvizsgálat

      - Jó napot, Zoltán, segítsen rajtam, Mária vagyok!    Szombat délelőtt van, a televíziót kapcsolgatom. Hagymát pucolok. Nem sietek, alapos munkát akarok végezni, ezért ültem le. Ahogy meghallom Máriát, felnézek. Ha az ember egy Máriától azt hallja, hogy bajban van, akkor figyel. Megáll a kés a kezemben.

Citrompofozó

Tisztelt Főpolgármester Úr!   E város lakójaként szeretném felhívni a figyelmét egy problémára, amivel érzésem szerint nem számolnak, továbbá e probléma kapcsán szeretném – egyéni vállalkozói minőségemben – a segítségét és közbenjárását kérni. Mindenekelőtt akkor a problémáról.  

Újra Pozsonyi Piknik!

[1][2][3] KövetkezőUtolsó