Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netVeszélyben a magyar agya

2013-05-12 17:51:57

 

Anita Zalaegerszegről ismerősnek jelöl. Megnézem a profilját. Mosolygós huszonéves, aki szereti a természetet, a képeken fákat ölel át, és vízparton fekszik a napfényben. Szereti a Quimby és a Kiscsillag zenekarokat, Weöres Sándort és Rüdiger Dahlkét. Puzsér Róbertet, és az Ataru Taiko ütőegyüttest. A Nyugat- Magyarországi Egyetemen tanult.

 

Legutóbbi bejegyzése egy fénykép megosztása, ami alatt egy hosszú szöveg olvasható. A fényképen Dr. Papp Lajos szívsebész látható, az írás címe pedig: Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell).
 
Mivel magyar vagyok, kattintok és elolvasom az írást. Az írásból sok mindenről értesülök. A legfontosabbak:
 
- Magyarország a földi paradicsom!
 
- idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva !
 
- a térképeken a Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!
 
- földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja. 
 
- aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak. 
 
- Nagy Sándor hódító hadjáratának célja valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. Tudta, hogy a Kárpát-medence megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. 
 
- a tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem változott. 
 
- a parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő okozója, holott valójában teljesen ártatlan. 
 
- nem, vagy keveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett élelmiszerekről (70 % -ban felelős az emberi szervezetben lerakódott mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!). A génkezelt szójáról, a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról, melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberiség, ideértve a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket, dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. 
 
- a magyaroké az első írástudás.
 
- fél a világ a Magyarok dominanciájától, fél a magyarság alapvető képességeitől, nehogy azokkal más népek fölé kerekedjen. 
 
- az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller István, Dávid Ibolya, és Kovács László Izraellel 2004. április 14-én aláírta. Jelenleg ennek a számnak többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól. 
 
- tervek: Az elkövetkező 15-20 évben több millió zsidó betelepítését tervezik. Vagyis a tervek szerint 15-20 év múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. 
ideérkezésükkor az Izraeli kormánytámogatásával ingyen kész lakásokba költöznek. 
 
- nemzetgyilkosság és népirtás: a lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: védőoltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. 
 
 
Kérdezem a mosolygós arcú könyvesbolti eladót, hogy ugye ezt azért nem veszi nagyon komolyan. Amíg a válaszára várok, megnézem, hogy hányan osztották meg – tíz nap alatt 9000 -ezt a tanulmányt és milyen észrevételeket tettek. 
 
„Olvassátok el! Nagyon igaz!” „Birkák! Ébresztő!” „Hát felháborító!” „Neked is küldöm, mert MAGYAR vagy!””A professzor Úr egy igazi hazafi ! Sok ilyenre lenne szüksége a hazának !Aki elolvassa annak le fog esni az álla. Mi mindent titkol az állam még tőlünk.”
  
„Nagyon tisztelem ezt az EMBERT, már olvastam hasonló írásai közül...csak NEHOGY VALAMI BAJA ESSEN, mert ha már útban lesz valakiknek, eltávolítják!!! Én már lassan 2 éve ezt mondom: itt a magyarokat ki akarják irtani (pl. mérgeznek bennünket a sóval, meg ki tudja még mivel...), mert KELL A HELY másoknak!!!”
 
„Ez úton kérek minden Hazáját szerető MAGYART, Hogy akihez eljut ez a levél olvassa el nagyon figyelmesen és gondolkodjanak el a ránk váró jövőt illetően. Eddig én sem tulajdonítottam neki jelentőséget csak éltem a minden napjaimat és most ez a levél felnyitotta a szememet. Kérek mindenkit akihez eljut ez a levél osszátok meg minél többen olvassák annál világosabbá válik amiben most valójában élünk .”
 
Anita válaszol a kérdésemre, azt mondja, azért van benne valami, bár nyilván mindenkinek más az összeesküvés elmélete. Én felhívom a figyelmét arra, hogy a professzor úr írása nyomokban antiszemitizmust tartalmaz, illetve arról is érdeklődöm, hogy amennyiben Anitának ez feltűnt, úgy zavarja-e. Anita erre azt feleli, hogy jaj istenem, hát ez egy örök harc, és hogy akarok-e még mondani erről valamit, mert, ha nem akkor ő menne, dolga van. 
    - Nem kösz, ennyi elég volt - felelem.
    - Nekem szintén. Minden jót! 
 
Gerlóczy Márton