Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netNagyszünet

2019-03-15 08:15:36

A tüntetésszezon kezdetéről

 
Izgalmas időket él a fővárosi értelmiségi. Lent ül a facebook partján egy ristrettóval a kezében, és a dél felé repülő odaégett galambok vonulását figyeli. Itt van az ősz, vonulnak a sült galambok. A munkájából eltanácsolt, vagy nyugdíjazott, vagy az átmenetinek hitt vészkorszak idejére visszavonult és tartalékaiból élő fővárosi értelmiségi olvasgat és megosztogat és posztolgat és lájkolgat és elégedett.
http://www.watchesetc.co.uk/

 

 
Sikeresen posztolt és lájkolt, elmegy ebédelni, és mikor visszaér, izgatottan nyitja fel a gépét, hogy vajon hányan lájkolták mókás kommentjét, amit a galambfészek grillmelegéből a közösségi média pöcegödrébe fosott hír megosztása alá posztolt. 
 
A fővárosi értelmiségi izgatottan veszi tudomásul, hogy amíg ő megebédelt, az egyik galamb ismét elszólta magát, ismét balhé van, és akkor ismét lehet telefonálgatni és posztolgatni és megkérdezni a Jucit és a Bélát, hogy szerintük is felháborító-e mindez, és ezzel elérkezett-e a nap, amit később majd a fészek darabokra hullásának kezdeteként emlegetünk, amikor tarthatatlanná vált mindaz, amit ezek a nyaktekergető paratífuszosok művelnek a fészkükben odabent.
 
A fővárosi értelmiségi érzi, elérkezett az a nap. Most kimegy a galambfészek alá és megmutatja nekik. Több mint kétezer barátja van a facebookon, és a kétezer barátjának is kétezer barátja van a facebookon, és most felszólítja őket, hogy szólítsák fel egymást, hogy irány a tér, nem tűrünk tovább.
 
Aztán állnak ott, mint a gimnáziumban a nagyszünetben, állunk ott kétezren és csodálkozunk, hogy rajtunk kívül nem jött el senki, csak a galambszar.
 
G.M.
http://www.watchesonsales.org.uk/
http://www.verdet.co.uk/