Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netMolnár elhallgattatta a kritikusokat

2012-06-04 23:26:30

Megunta, hogy nem hisznek neki 

Molnár Miklós partit rendezett. A berendező évek óta hangoztatja, hogy ő készíti a legjobb kocsonyát az országban, ám ezt többen kétségbe vonták. A hírességnek elege lett a kétkedőkből, és úgy döntött, pontot tesz a dolog végére.

Pálinkával fogadta az alkoholistákat

A partin megjelent többek között: Sági Dezső, Kiss Mihály, Kelecsényi László és mások. A kocsonya fél kilenc magasságában került elő és mindenkit megdöbbentett. "Na? Ilyet basztál már? Ez nem húsleves!" - kiáltott fel a berendező, majd szelni kezdte a kalácsformába öntött ételkülönlegességet.

Nem volt botránymentes az este

A beszámolók szerint a parti - amire csak a legnagyobb sztárok kaptak meghívást - jó hangulatban telt, ám kilenc óra tájban megérkezett Tóth Judit, és minden a feje tetejére állt. A szexi angoltanárnő állítólag ittas volt és minden kocsonyát megevett.

Sági nem tálalt ki

A partira elsőként érkező Sági Dezsőt telefonon értük utol. A családos ember elmondta: "A kocsonya jó kaja. Én szeretem a kocsonyát. És ahogy Miki csinálja, az káprázatos, mi több: félelmetes."  Hogy az angoltanárnő valóban elette volna a kocsonyát a sztárok elől, arra Sági nem kívánt reagálni.