Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netÚjabb strandoló író bukott le

2011-08-05 19:37:42

Tovább dagad a botrány

Alig fél órával azután, hogy az ujlipot.net főmunkatársa nyilvánosságra hozta az ujlipot.net szerkesztőjének nyaralásáról készült felháborítóan cinikus fotót, máris tovább dagad a botrány.

Már ketten vannak

Kiderült ugyanis, hogy nem csak a kopaszodó fiatal szerkesztő, de a már teljesen kopasz főmunkatárs is nyaralt, méghozzá a távoli Bács-Kiskun megyében. Ezzel kettőre nőtt azoknak az Újlipótvárosban élő alkoholista szerzőknek a száma, akik mind emberileg, mind művészileg strandoltak.

Becsapta olvasóit?

A főmunkatárs ügye azonban ha lehet, még botrányosabb. A közírót ugyanis fürdőgatyában kapták lencsevégre, amivel rajongók millióinak okozott csalódást, mivel korábban többször is hangoztatta, hogy aki strandol, az idióta.

Származására is fény derült

A közírót a barátok elmondása szerint nagyon megviselte a kirobbant botrány. Olyannyira, hogy hazafelé a személygépkocsiban anélkül aludt el, hogy megitta volna a fröccsét. Bánatán állítólag az sem enyhített, hogy a gemenci erdő szélén kihelyezett tábla tanulmányozása közben felismerte, hogy minden kétséget kizáróan a bakcsótól származik. 

http://www.ujlipot.net/magazin/cikk/284/%C3%9Ajlip%C3%B3t+Bulv%C3%A1r/Nyaralni+l%C3%A1tt%C3%A1k+a+szerkeszt%C5%91t