Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netVeszélyben Őfelsége alattvalója

2011-07-11 17:09:51

A Ben Nevis kocsma törzsvendége, Lord Pí a karcinóma kialakulásától tart - értesült az ujlipot.net Bélája.

Ezidőtájt Kelvingrove középhőmérséklete 25 Kelvin. A szexi bristoli szájderivó arra kérdésemre, miért nem veszi le a rendkívül szexi kockás ingét, angolos tömörséggel ezt felelte: -Tartok a bőrráktól.

Lord Pí köztudomásúlag naponta egy gallon szájdert és fél uncia dohányt fogyaszt el, ám hetente egyszer megduplázza a szájdermennyiséget, és ilyenkor a Taste of Death étkezdében táplálkozik éjnek idején, amitől még szexibbé válik. Vigyáz az alakjára, ezért le kell mondania Glasdontgow ínyencfalatjáról, a deep fried Mars barról (bő olajban kisült Mars szelet). Egészséges életmódja és szexisége azonban nem véd a bőrráktól, ezért 15 faktoros naptejet alkalmazott. Paolo és jómagam két üveg Frascatival ecseteltük be nyelőcsövünket és gyomrunkat, mert ennek terápiás hatása nem csak bőr-, hanem a gége- és gyomorráktól is megkímél minket. Sőt, szexibbek leszünk tőle, mint valaha. Aki szeretne velünk igazán szexivé válni, az hozzon a boltból még egy üveggel, némi jég meg szóda sem ártana. Ott ülünk a szökőkút mellett balra.

A Főszerkesztő úrral folytatott tárgyalások folyamán kiderült, hogy Újlipóciában 15 fokot mértek, ezért ott nem kell tartani a karcinóma kialakulásától.

 Béla, Kelvingrove Park 55.86772,-4.283327