Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netMegszületett az álompár második gyermeke

2011-05-26 14:26:27

Mindenki jól van

Raj Rachel és Maloschik Miklós azok közé az újlipótvárosi sztárok közé tartoznak, akik békésen, a sajtótól távol élik magánéletüket. Éppen ezért hatott nagy meglepetésként a pár bejelentése, miszerint Rachel második közös gyermeküket várja. Hogy mennyire fontos nekik a privát szférájuk, mi sem mutatja jobban, minthogy babájuk, Natan már május 21-én megszületett, de csak két nap elteltével álltak a sajtó elé a jó hírrel.

Zsemlével kínálta újszülött öccsét

Maloschik Leó kitörő örömmel fogadta öccse érkezését. "Intenzíven fogok küzdeni a veszélyben érzett pozíciómért, de azért nem viszem túlzásba. Féltékenység-érzésem lehet nagyon erős, vagy kevésbé zavaró, ám minden esetben fennáll. Ez teljesen természetes reakció a részemről, és teljesen korfüggetlen is" - örvendezett a göndör sztárpalánta, majd hozzátette, hogy véleménye szerint a kis Natan Rachel száján keresztül érkezett a világra.

Éjfélig fakasztott a boldog édesapa

Maloschik Miklós baráti körével egy Pozsonyi úti kiskocsma teraszán ünnepelte 58 centiméteres kisfia érkezését. A szakállas cukrászdatulajdonos nem egy pálinkát is elfogyasztott, hogy feloldja hetek óta tartó feszültségét, amit a környékbeli nyugdíjasok a teraszról tapsolva és énekelve ünnepeltek. " Ne menjetek haza, Miklós, igyatok reggelig!" - kiáltotta egy magából kikelt asszony, majd vicsorítva letépte hupikék hálóingét.