Tel: 36 1 438 35 74 | E-mail: info@ujlipot.netBemutatkozás

Kedves Látogató!

Ön Újlipótváros online autonóm területére tévedt. Célunk egyszerű. Szeretnénk, ha idővel mindent megtalálna itt Újlipótról, amit tudni, látni, tapasztalni, vágyni akar. Azt is, amit keres, azt is, amit nem.

Leghiúbb reményeink és eltökélt szándékunk szerint az internetre varázsoljuk majd városállamunk sokoldalú és sokrétű hétköznapjait, múltját, jelenét és kiaknázatlan lehetőségeit. Az oldal dokumentál, archivál, jelent, tanácsol, szervez, összehoz és összekovácsol. Kerekedjen fel, sétáljon egyet honlapunkon. Talál majd vendéglátóhelyeket, művelődési központot, péket, templomot, benzinkutat, galériát, agykontroll klubot. Színházat, kalapost, mozit, szabómestert. A hajléktalant a sarkon, és azokat, akikkel összefoghat, hogy változtassunk a dolgokon. És még csak fel sem kell állnia az íróasztal mögül – persze mi inkább azt javasolnánk, sétáljon egyet a Pozsonyin.

Vagy bárhol máshol Újlipótvárosban. Mi segítünk, merre induljon el. Mi tudjuk, hogy az otthonához legközelebb hol kap távcsövet, kis sámlit, fonott kosarat, vajat, csótányirtót vagy Dosztojevszkij-összest. És ha nem tudjuk, kiderítjük Ön helyett.
http://www.alcowatch.co.uk/

Jó szórakozást!